Strategie

RoosRos werkt aan een gebouwde omgeving die gezond en toekomstgericht is. Dat maken we waar door in onze projecten langs drie lijnen te denken en ontwerpen.

Geloof in samenwerking 
We ontwerpen met mensen, voor mensen en door mensen. Samen met opdrachtgevers en gebruikers, maar ook met andere adviseurs en bouwers. Hun input is van onschatbare waarde.

Kracht door innovatie 
Uiteindelijk gaat innovatie in de architectuur om het zoeken naar verrassende, passende oplossingen. Slimme concepten, uitgewerkt met liefde voor het vak. Oftewel niet gaan voor de snelle oplossing of korte termijn succes, maar voor fundamentele betekenis en zingeving. We kiezen liever voor natuurkundige principes in plaats van technische installaties. Kijken waar we kunnen hergebruiken en recyclen.

Dromen en doen 
Andersoortige oplossingen vragen ook om een andere aanpak, een andere grondhouding. Nieuwsgierig zijn, out-of-the-box denken en verder kijken dan je neus lang is. Maar ook aanpakken. Nuchter. Beloofd is beloofd. Oftewel: “met ons hoofd in de wolken en onze voeten in de klei”.