Samenwerken en innoveren

We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Samen in co-creatie dromen en doen.

RoosRos verbindt mondiale vraagstukken in lokaal en regionaal perspectief. We dringen door tot de kern en gaan samen op zoek naar het antwoord op de vraag achter de vraag. Ontwerpen, verbinden, verdiepen.

Dromen en doen

We zijn ontdekkingsreizigers. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Grenzen opzoeken, nieuwsgierig zijn. We zijn aanpakkers. Beloofd is beloofd. Oftewel: ‘met ons hoofd in de wolken en onze voeten in de klei’. We werken samen aan projecten en gebruiken daarbij ons gezond verstand. Slim en puur. We kijken verder dan de opgave en vernieuwen elkaar en onszelf.

Geloof in samenwerking

We houden van co-creatie. We ontwerpen met mensen, voor mensen en door mensen. Samenwerken zit in ons DNA. Wij luisteren, inspireren en vertalen. Verbinden informatie en geven er betekenis aan. Overzichtelijke stappen kenmerken onze aanpak. Met een heldere kop en staart. In iedere fase sturen we op geld, organisatie, tijd, informatie, emotie en kwaliteit (gotiek).

Kracht door innovatie

Innovatie is geen doel, maar een middel: betere gebouwen maken. Gebouwen die niet alleen perfect zijn toegesneden op de gebruiker, maar die ook bovengemiddeld duurzaam zijn én binnen budget. Dát is voor ons innovatie. Nieuwe oplossingen vragen ook om een andere aanpak, een andere grondhouding. Nieuwsgierig zijn en buiten de kaders denken. We kiezen bijvoorbeeld liever voor natuurkundige principes in plaats van technische installaties.

Innoveren betekent ook dat je het ontwerp- en bouwproces anders, slimmer en beter moet organiseren. Juist daarmee valt veel geld te besparen. Zoals met BIM, wat ons betreft de nieuwe standaard. Uiteindelijk gaat het in de architectuur om het zoeken naar verrassende, passende oplossingen – puur, eerlijk en efficiënt. Doordachte concepten, integer uitgewerkt met liefde voor het vak. Oftewel niet gaan voor het korte termijn succes, maar voor fundamentele waarde en betekenis.

  • Respectvol Rentmeesterschap
  • Gezond en Toekomstgericht
  • Samenwerken en innoveren
  • Contact

    Verder praten over onze missie en visie? We gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op.

      Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden