‘Met ons hoofd in de wolken en onze voeten in de klei’

Vanuit de Goese Watertoren werken wij met als hoofddoel een bijdrage te leveren aan de ruimtelijke kwaliteit van dorp, stad en landschap, door middel van functionele en architectonische kwaliteit. Wij maken architectuur, van klein tot groot, van complex tot eenvoudig. Dat doen wij met een missie.

Respectvol Rentmeesterschap
RoosRos staat voor Respectvol Rentmeesterschap. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een leef-, woon- en werkomgeving die bijdraagt aan het welbevinden en het geluk van mensen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen, voor de huidige én de toekomstige generaties. Wij voelen ons, juist in ons vak, verplicht om de wereld zo goed mogelijk te onderhouden en mooier en beter na te laten.

Samen
Dat kunnen wij niet alleen. Wij geloven in samenwerking. We ontwerpen met mensen, voor mensen en door mensen. Samen met opdrachtgevers en gebruikers, maar ook met andere adviseurs en bouwers. We luisteren goed naar de toekomstige gebruikers. Hun input is van onschatbare waarde. Wat zijn hun wensen en dromen? Vervolgens is het aan ons om die wens te vertalen in een goed ontwerp.

Kansen
Daarbij zijn wij altijd op zoek naar kansen en nieuwe mogelijkheden. Wij zijn nieuwsgierig, denken out-of-the-box en kijken verder dan onze neus lang is. We zijn op zoek naar slimme concepten, en werken deze integer en nuchter uit met liefde voor het vak. Oftewel: ‘met ons hoofd in de wolken en onze voeten in de klei’.

Goes

De Goese Watertoren
‘s-Gravenpolderseweg 1c
4462 CC Goes
0113 – 23 76 50
goes@roosros.nl

KvK-nummer 22061921

Ard Flipse
Architect

Ard Flipse

Optimisme opent ogen
Michel de Koeijer
Architect/Directeur

Michel de Koeijer

Balanceren tussen ratio en emotie
Jeroen Sinke
Technisch ontwerper

Jeroen Sinke

Van visualisatie naar realisatie
Stefan Priemis
Projectmanager

Stefan Priemis

Essence is in the details
Reinier van Vijven
Projectmanager

Reinier van Vijven

Zorgvuldigheid maakt kwaliteit
Nick Teurlings
Assistent Ontwerper

Nick Teurlings

Lotte de Jonge
Assistent Ontwerper

Lotte de Jonge

Ervaring maakt rijk