hero

Wij zoeken een projectarchitect

Nieuws/06 januari 2020

Begin jij het nieuwe jaar goed?
Werken bij RoosRos is werken in een aangename werkomgeving. Met leuke collega’s in een professioneel, ambitieus team. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid staan hoog in ons vaandel. We investeren in onze mensen en onze organisatie. Hier is ruimte voor jouw passie! In een dynamische en moderne werkomgeving met een prettige sfeer. Omdat één van onze collega’s ons gaat verlaten, komt er een plek vrij! Wij hebben per direct een vacature voor een bevlogen projectarchitect.

Bouw jij  met ons mee aan onze ambitieuze toekomstvisie? Wil je deel uitmaken van een enthousiast, professioneel en gezellig team? Spreekt de term Respectvol Rentmeesterschap je aan? En heb jij - net als wij - de wens om de wereld zo goed mogelijk te onderhouden en na te laten? Onze visie is om aantoonbaar gezond en toekomstgericht te ontwerpen.

Bij RoosRos krijg je de vrijheid om in de volledige breedte mee te werken aan diverse projecten. Van Tiny House concepten en off-grid parken tot scholen en van stationslocaties tot kantoorgebouwen. Wie aan welk project werkt, wordt aan de voetbaltafel uitgevochten ;) 

We maken graag kennis met jou. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Bekijk snel de vacature en solliciteer!