hero

Uitbreiding directie Goes

Nieuws/05 September 2023

Met ons hoofd in de wolken en onze voeten in de klei… Zeventien jaar geleden is RoosRos Goes gestart door Michel de Koeijer en Mart Ros. Het bureau is uitgegroeid tot een full-service architectenbureau met meerdere architecten, projectleiders en een tekenaar. Vanuit de watertoren in Goes wordt gewerkt aan hoogwaardige architectuur. Architectuur met en voor mensen. Een combinatie van creativiteit en techniek.



Stefan Priemis technisch directeur
Wij zijn trots dat wij collega Stefan Priemis mogen voorstellen als technisch directeur van RoosRos Goes. Stefan is sinds het eerste uur van RoosRos Goes werkzaam bij ons bureau en heeft veel ervaring opgedaan met het aansturen van complexe bouwprojecten.

Stefan: “In de afgelopen 17 jaar heb ik veel mooie projecten mogen begeleiden. Groot en klein, in de breedste zin van het woord. De nieuwbouw van het hoofdkantoor van Roompot, de verduurzaming van monumenten vormen wel de kersen op de taart. Daarnaast zijn er veel mooie contacten ontstaan. Nu een nieuwe functie; ik ga vol enthousiasme verder als technisch directeur bij RoosRos Goes in de watertoren! Ik wil werken aan de verdere ontwikkeling van ons bureau, van mezelf en van anderen. En natuurlijk blijven bouwen aan mooie projecten!”