hero

Nieuwe collega's

Nieuws/05 September 2023

Maak kennis met onze vijf nieuwe stagiairs en architectonisch ontwerper! Benieuwd wie ze zijn en op welke manier ze het RoosRos team komen versterken? Ze stellen zich graag aan u voor.

Thijs Reitsma, architectonisch ontwerper
Ik ben Thijs en ik ben na een jaar afstuderen binnen de master Architectuur aan de TU Delft vol enthousiasme opnieuw gestart bij RoosRos als Architectonisch Ontwerper. In 2021 ben ik hier gestart als stagiair, wat ik vervolgens zonder twijfel heb verlengd met een half jaar werkervaring. Met door RoosRos aangewakkerd enthousiasme voor circulair bouwen heb ik afgelopen jaar al mijn tijd en energie gestoken in het (fictief) aanjagen van een circulaire economie in Luik, door (ontwerpend) onderzoek te doen naar hergebruik van industriële panden en lokaal gewonnen bouwmaterialen. Ik hoop deze ervaring mee te kunnen nemen om komende tijd binnen RoosRos weer met een volle bak energie bij te dragen aan een mooie, gebruiksvriendelijke en circulaire toekomst!

Femke Kronemeijer, stagiair architectonisch ontwerper
Hoi, ik ben Femke Kronemeijer en het komende half jaar loop ik hier rond als stagiair architectonisch ontwerper. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor bouwkunde in Delft afgerond en ga na dit tussenjaar een master beginnen. Ik hoop aan de hand van deze stage bij RoosRos ervaring uit de praktijk op te doen die ik kan gebruiken tijdens de laatste jaartjes van mijn studie. Ondanks dat ik hier nog maar net ben begonnen, zijn mijn ervaringen al erg positief. Iedereen is erg enthousiast en laat je welkom voelen. Ik denk dat ik hier erg veel kan gaan leren!

Corne Huisman, stagiair technisch ontwerper
Ik ben Corné Huisman en derdejaars bouwkunde student aan de Hogeschool Rotterdam. Binnen RoosRos hoop ik twintig weken stage te mogen lopen. Het doel van mijn stage bij RoosRos is het opdoen van praktijkervaring en mijn bijdrage kunnen leveren aan dit bureau. Mijn specifieke interessegebieden zijn ontwerpen en BIM-modellering, waarbij ik mijn kennis en vaardigheden wil vergroten en wil ontdekken wat het beste bij mij past. Daarnaast ligt mijn interesse ook bij het duurzaamheidsaspect in de bouw en hoe we hier zo goed mogelijk rekeningen mee kunnen houden bij het ontwerpen, wat aansluit bij de visie van het bureau, die gericht is op de duurzame plannen voor de toekomst. Ik ben zeer enthousiast om te leren en sta open voor alle leerkansen binnen RoosRos. Ik ben hier nu één week en ik heb deze week als zeer positief ervaren. Hierdoor kijk ik met enthousiasme uit naar de aankomende weken!

Jean-Paul van den Herik, stagiair architectonisch ontwerper
Hoi! Mijn naam is Jean-Paul. Als architectonisch stagiair loop ik stage bij RoosRos om meer ervaring op te doen in het architectonisch vakgebied. Ik heb de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Hogeschool Rotterdam afgerond en ik streef ernaar om volgend jaar te beginnen aan de Master Architectuur. Via contacten ben ik in aanraking gekomen met RoosRos. Na mijn eerste werkdag kan ik al zeggen dat ik het komende half jaar hier mijn plek zal vinden, een plek waar ik mezelf kan ontwikkelen en kan werken aan de toekomst.

Gert-Jan van Strien, stagiair technisch ontwerper
Mijn naam is Gert-Jan en als technisch ontwerper hoop ik het komende half jaar mijn steentje bij te dragen in team Zuid. Ik hoop hier veel kennis op te doen in het moduleren van een gebouwmodel, en globaal uit te vinden welke hoek ik in wil slaan. Tijdens dit 3e leerjaar van HBO-bouwkunde wil ik me gaan verdiepen rondom de biobased materialen, om innovatieve ideeën op te doen. Hiervoor heb ik ervaring nodig van anderen, en die zijn er hier genoeg. Met deze variatie hoop ik op verschillende vlakken ervaring op te pikken. En dit alles in een gezellige, maar georganiseerde werkomgeving!

Sanne Baars, stagiair architectonisch ontwerper
Mijn naam is Sanne en ik ben net begonnen aan mijn laatste jaar van de opleiding Interieuradviseur op het HMC in Rotterdam. De komende 2,5 maanden mag ik aan de slag als stagiaire bij RoosRos. Tijdens mijn stage werk ik mee aan interieurprojecten en maak ik een examenopdracht vanuit school. Op mijn opleiding heb ik al vaker stagegelopen bij verschillende bedrijven, zoals bij een meubelontwerper en in een woonwinkel. Tijdens deze stage hoop ik een nieuwe ervaring op te kunnen doen in de interieurbranche, en ik kijk uit naar een leerzame periode!