hero

Stoer kader voor nieuw hoofdgebouw De Delta

Nieuws/10 May 2021

Het kantoor van bouwbedrijf De Delta in Middelburg wordt vergroot. Met duurzaamheid hoog in het vaandel, wordt het gebouw geüpdatet met het aantal kantoor- en spreekruimtes. RoosRos Architecten Goes richt zich hierbij op een toekomstgericht kantoor.

Strakke raamkaders en houten gevel
Het gebouw wordt volledig voorzien van een nieuwe gevel waarin de verdeling van accenten die in het huidige gebouw zitten zijn gebruikt als leidraad voor het nieuwe hoofdkantoor. De entree was voorheen wat verborgen en alleen door een luifel opgesierd. In het nieuwe ontwerp wordt de entree juist benadrukt door een stoer kader voorzien van het logo. De karakteristieke ronde ramen maken plaats voor strakkere raamkaders die een eenheid vormen met de rest. De kenmerkende hoekpuien worden vervangen door een houten gevel, welke ook wordt doorgezet in de aanbouw aan de achterzijde. Zo vormen de toevoegingen een geheel met het bestaande blokvolume.

Het bestaande kantoorpand krijgt dus zowel binnen als buiten een upgrade. Met het nieuwe, eigentijdse gezicht is het kantoor bouwbedrijf De Delta weer toekomstgericht!