hero

Samen naar de top

Nieuws/26 January 2024

Met veel enthousiasme en positieve energie zijn we 2024 gestart. Op 25 januari kwamen we met team RoosRos Goes en team RoosRos Oud-Beijerland samen voor onze nieuwjaarsborrel. De basis werd gelegd om met elkaar – letterlijk en figuurlijk – nieuwe hoogten te bereiken.

Gezond en toekomstgericht.
In 2024 bouwen we met ons team en onze partners verder aan gezonde en toekomstgerichte architectuur. Betekenisvol en met een inhoudelijk sterk verhaal. Samen op zoek naar de vraag achter de vraag.

Goud
In het jaarplan 2024 focussen we op drie thema’s:

  1. Het doorontwikkelen van ons team: wat is jouw goud, wat is ons goud? Samen bouwen we verder aan de ontwikkeling van kennis en kunde, ingebed in de RoosRos familiecultuur.
  2. Sterke verhalen. We werken met elkaar – met een tikkie branie en lef – aan hoogwaardige architectuur, met liefde voor het vak en artisticiteit. Groen en natuurlijk.
  3. Dit jaar zetten we de laatste stappen om de doelen van de visie RoosRos2025 waar te maken. Samen met ons team en met externen gaan we aan de slag om een nieuwe stip op de horizon te zetten, de visie RoosRos2030. Dit moet leiden tot een nieuwe langetermijnvisie voor RoosRos architecten.

Goes
Onze collega’s uit Goes prikkelden ons met hun jaarplan 2024. Vol humor presenteerden zij de koers van ons Zeeuwse team. Ook hier hoogwaardige architectuur; van particuliere woningbouw tot fraaie bedrijfshuisvesting en van een nieuw innovatief MFA (gewonnen prijsvraag) tot interessante gebiedsontwikkelingen!

Challenge
In juni hopen we met het hele team naar Slovenië te reizen, om daar samen de top van het Triglav gebergte te bereiken. Tijdens deze challenge willen we geld inzamelen voor het KWF, om zo op een actieve manier bij te dragen aan deze waardevolle stichting. Naast de bergbeklimming zullen we de trip ook benutten om met elkaar de RoosRos2030 visie in te kleuren.

Graag werken we met jou aan een groener dan groen en natuurlijk 2024!