hero

Samen naar de top

Nieuws/14 March 2024

Een ambitieuze uitdaging met ons team: begin juni beklimmen we een berg in de Franse Alpen, vlak bij de Mont Blanc. Deze reis draait niet alleen om het bereiken van de top; ons team zet zich in om geld in te zamelen voor het KWF en de strijd tegen kanker. In gesprek met twee directieleden ontdek je de inspiratie, de doelen en de motivatie voor deze bijzondere challenge.

Deze challenge is voor RoosRos Architecten niet alleen een avontuur, maar ook een missie. Bertold van Burg: “Als team willen we geld inzamelen voor het KWF Fonds, een organisatie die zich inzet voor het bestrijden van kanker, het doen van wetenschappelijk onderzoek en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten en hun families.”

Motivatie
Wat was de inspiratie achter het idee om een berg te beklimmen en geld in te zamelen voor het KWF? Anja Nobel-Ros: "Onze motivatie ontstond doordat een collega persoonlijk met de impact van kanker werd geconfronteerd. Dit benadrukt het belang van gezondheid voor ons en voor iedereen om ons heen. Daarom hebben we dit jaar vitaliteit hoog op onze agenda staan en combineren we een challenge met het inzamelen van geld voor het KWF."
De voorbereiding op deze challenge is een kans voor het team om te focussen op gezondheid en vitaliteit. Samen ondernemen we diverse sport- en gezondheidsacties. Anja: “Door elkaar te stimuleren en te ondersteunen, creëren we een hecht team dat zich richt op het bereiken van gezamenlijke doelen.”

Teamwork
Bertold: "Voor ons is het belangrijk dat we één team zijn. Samen zorgen we ervoor dat we die toppen halen, zowel letterlijk op de berg als – figuurlijk – in ons dagelijks werk. We zijn er voor elkaar, om elkaar te helpen en te motiveren, ongeacht de uitdagingen die we tegenkomen."  Wat gaan we doen? We gaan in zeven groepen (met totaal 350 kg last) 1400 meter omhoog naar 2525 meter; een tocht van ongeveer zeven uur lopen 10 kilometer bergop.

Sponsoring
U kunt uw steentje bijdragen door ons te sponsoren. Geld doneren kan via onderstaande link. Elke bijdrage, groot of klein, helpt om het werk van KWF te steunen. Samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen kanker!

KWF-RoosRosArchitecten