hero

Nieuwe aanwinsten voor RoosRos

Nieuws/15 February 2022

De afgelopen tijd hebben wij bij RoosRos Architecten een aantal nieuwe en terugkerende gezichten mogen verwelkomen. Benieuwd wie ze zijn en op welke manier ze het RoosRos team komen versterken? Onze nieuwe collega’s en stagiaires stellen zich graag aan u voor.

Rogier Tamminga, Architectonisch ontwerper
“Ik ben Rogier en sinds januari 2022 werkzaam bij RoosRos als Architectonisch ontwerper. Binnen RoosRos werk ik aan allerlei projecten; van het maken van schetsen tot aan het 3D uitwerken van een project, en alles ertussenin. Persoonlijk ben ik zeer geïnteresseerd in parametrisch ontwerpen; met behulp van opgestelde parameters een ontwerp vormgeven. Door de computer op een specifieke manier in te zetten kunnen complexe vormen makkelijker tot stand komen. Deze hoeven immers niet ieder afzonderlijk getekend en ontworpen te worden, maar kunnen worden gegenereerd. Ik kijk er dan ook naar uit dit toe te passen in onderdelen van het ontwerp, aan de slag te gaan met uitdagende en complexe projecten en mij volop onder te dompelen in het werkende leven van het RoosRos team.”

Thijs Reitsma, Architectonisch ontwerper
“Ik ben Thijs en ik heb vanaf februari 2022 mijn enorm geslaagde stageperiode als ontwerper bij RoosRos verlengd! In het afgelopen halfjaar heb ik al een hoop nieuwe dingen geleerd en veel ervaring opgedaan in het ontwerpen van complexe en duurzame projecten. Hier ga ik het aankomende jaar, vanuit een andere rol, mee door. Zo hoop ik, naar aanloop van het afstuderen aan de TU Delft, nog meer verdieping aan te snijden in het vormgeven van een duurzame toekomst en slimme architectuur passend bij RoosRos Architecten.”

Jordy van Eijk, stagiair Architectonische ontwerper  
“Mijn naam is Jordy van Eijk en ik loop sinds november 2021 stage bij RoosRos. Binnen het bedrijf ben ik stagiair architectonisch ontwerpen. Dat betekent dat ik meedraai als ontwerper aan opdrachten die binnenkomen. Daarnaast ben ik bezig met parametrisch ontwerpen; een manier van ontwerpen waarin je zeer snel verschillende varianten kan produceren om zo de beste te bepalen.”

“Binnen RoosRos wil ik grip krijgen op het architectonische proces waarbij ik leer hoe een project binnenkomt en zie hoe het uiteindelijk weer de deur uitgaat. Daarnaast ben ik benieuwd hoever we in mijn stageperiode komen met het werken met parametrsche oplossingen.”

Nynke Stam, stagiaire Architectonisch ontwerper
“Mijn naam is Nynke en ik ben 14 februari 2022 begonnen aan mijn stage bij RoosRos. Ik ben 22 jaar oud en heb net mijn bachelor Bouwkunde aan de TU Delft afgerond. In september ben ik aan mijn master. Tot die tijd hoop ik bij RoosRos ervaring op te doen in de praktijkwereld als stagiair Architectonisch ontwerper! Ik hoop mee te krijgen hoe het ontwerpproces er in de praktijk aan toe gaat, maar daarnaast hoop ik ook zeker iets toe te kunnen voegen aan de projecten en mezelf te ontwikkelen op bouwkundig en persoonlijk vlak. Ik kijk er naar uit om onderdeel te zijn van de RoosRos familie, samen te werken met verschillende mensen en ervaring op te doen waar ik de rest van mijn studietijd wat aan heb.”

Sylvie van Ballegooijen, stagiaire Interieur architect 
“Ik ben Sylvie en ik loop nu voor de tweede keer stage bij RoosRos. Een jaar geleden heb ik hier 2,5 maand stagegelopen en nu ben ik sinds begin februari 2022 weer terug voor eenzelfde periode. Ik zit in mijn laatste jaar Interieuradviseur BOL 4 op het HMC in Rotterdam. Tijdens deze stage werk ik mee aan interieurprojecten en maak ik een examenopdracht. In mijn vorige stageperiode binnen RoosRos heb ik veel geleerd en ben ik persoonlijk gegroeid. Ik kijk er naar uit om de aankomende periode deze groei door te zetten!”

Noa Ettema, stagiaire Interieur architect 
“Mijn naam is Noa Ettema. Van jongs af aan ben ik altijd al ondernemend bezig geweest, vandaar dat ik drie jaar gelden voor de studie interieuradviseur heb gekozen. Niet alleen bezig zijn met interieur vind ik leuk, maar vooral het contact met mensen en creatieve oplossingen bedenken in verschillende situaties spreekt mij aan. Tijdens mijn tweede stage bij RoosRos krijg ik opnieuw de kans om mij optimaal te ontwikkelen en nog meer kennis te maken met het vak. De juiste omgeving en mensen zijn belangrijk om lekker te kunnen werken, leren en jezelf te ontwikkelen. Het voelt fijn om tijdens deze periode onderdeel van dit team te mogen zijn!”

 

Welkom (terug) Rogier, Thijs, Jordy, Nynke, Sylvie en Noa! Veel succes en plezier in jullie rol bij RoosRos.

Ook zin om bij RoosRos te komen werken? Bekijk dan onze vacatures!