hero

Mark Rutte opent Koedood Dieselservice

Nieuws/11 December 2019

Minister-president Mark Rutte heeft woensdag 11 december het nieuwe bedrijfspand van Koedood Dieselservice in Hendrik-Ido-Ambacht officieel geopend. Een transparant gebouw met een stoere uitstraling.

 

Opdrachtgever Arie Koedood is bijzonder trots: ‘Mijn droom is werkelijkheid geworden. Ik ben ontzettend trots.’ De opening van het gebouw werd feestelijk gevierd in het bijzijn van relaties, betrokkenen en natuurlijk de enthousiaste medewerkers van Koedood.

De liefde voor architectuur van de opdrachtgever en de ambitie van RoosRos smolt samen in dit bijzondere project. De rauwe materialisatie die de binnenvaart typeert versus de verfijnde uitstraling van eigentijdse architectuur.

Het ontwerp is zorgvuldig vormgegeven. Daarbij zijn de kernwaarden van het bedrijf vertaald in een puur en transparant concept; open en eerlijk vertelt het gebouw haar verhaal en geschiedenis.

Het gebouw mag opvallen, zich onderscheiden. En doet dat door haar transparante gevels, haar verfijnde ritme en heldere maatsystematiek. De vloeiende gebogen lijnen van glas en subtiel vormgegeven details. Maar ook door de geïntegreerde duurzaamheid en het BREEAM Excellent label.

De transparantie en aandacht voor detail in de architectuur typeert de toegankelijkheid, vakmanschap en trots van de bedrijfscultuur. De beleving van het product – de stoere motoren – is overal in het pand te beleven.

Nieuwsgierig? Op zaterdag 14 december zet het bedrijf de deuren tussen 11:00 en 16:00 uur open voor belangstellenden.