hero

Marije aan het woord

/07 June 2022

Marije is niet meer weg te denken achter de balie. Met een grote glimlach ontvangt ze iedereen die ons kantoor binnenstapt. Voor haar studie management assistent doet ze ervaring op binnen het secretariaat. Nu haar stage bijna ten einde komt, deelt ze graag haar ervaringen.

Hoe ben je bij RoosRos terechtgekomen?
“Ik was op zoek naar een stageplaats vol uitdaging. Toen ik aan een docent vroeg wat een uitdagende en leerzame stageplek was, kwam al snel RoosRos Architecten ter sprake. Er waren veel positieve ervaringen vanuit het verleden met RoosRos. Ik was direct enthousiast over deze stageplek en dat enthousiasme is niet minder geworden tijdens deze stageperiode.”

Wat zijn je werkzaamheden bij RoosRos?
“Bij RoosRos ben ik onderdeel van het secretariaat. Onze taak is het ontzorgen van onze collega’s. Dat doen wij onder andere door de telefoon op te nemen, afspraken in te plannen en onze mailbox met vragen en/of opdrachten in de gaten te houden.”

Hoe ervaar je je stage?
“Ik ervaar mijn stage als erg positief. Ik heb veel vrijheid om mijn taken zelfstandig uit te voeren. Uiteraard krijg ik hierbij goede begeleiding en uitleg indien nodig. Daarnaast ervaar ik de samenwerking met mijn collega’s als heel fijn. Vanaf de eerste dag werd ik helemaal opgenomen in het team. Dit maakt dat ik mij al snel thuis voelde bij RoosRos. Je wordt overal bij betrokken, tijdens je werk maar ook bij de leuke uitjes zoals een activiteitenmiddag of zelfs een powertrip naar Hvar! Naast mijn taken vanuit RoosRos is er genoeg ruimte om aan mijn opdrachten voor school te werken.”

Wat heb je tijdens je stage geleerd?
“Ik heb enorm veel geleerd van de praktijk. Bij RoosRos krijg ik veel verantwoordelijkheid en draai ik als volwaardig medewerker mee binnen het secretariaat. Hierdoor krijg ik veel werkzaamheden mee. Binnen RoosRos heb ik geleerd met veel verschillende collega’s samen te werken en heb ik geleerd wat het belang van communicatie is zowel binnen als buiten de organisatie.

Wil je ook stage lopen bij RoosRos? Ik zou het zeker aanbevelen. Het is een fijne omgeving met een heel gezellig team!”

Zoek je een leuke stage? Bekijk hier onze vacatures!