hero

Grafisch vormgever

Nieuws/22 March 2023

Grafisch vormgever (24-40 uur)
Als grafisch vormgever weet jij als geen ander op een creatieve manier een eigen accent te leggen op de uitstraling en communicatie van RoosRos Architecten. Je hebt een duidelijk eigen mening en visie en waait niet met alle winden mee.

Da’s belangrijk, want soms zijn we hier net een stel apen op een rots. Iedereen vindt er wel wat van. Je weet communicatie vraagstukken op een creatieve manier om te zetten in een pakkende boodschap. Passend bij het DNA van RoosRos. Je gaat aan de slag als grafisch vormgever voor de communicatie, zowel online als offline, van ons bureau. Daarnaast geef jij ook vorm aan de presentatie van onze projecten. Daarbij bewaak je de deadlines. Je zorgt voor orde in de chaos en de hectiek van alle dag en je hebt oog voor detail. Niets ontglipt er aan jouw scherpziend oog. En ’t is fijn als je van architectuur houdt, want we werken graag samen met gepassioneerde mensen. Die het beste uit zichzelf willen halen.

Ons bureau
RoosRos is een creatief architectenbureau in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam. Dagelijks werken we hier op een open en ongedwongen manier aan de mooiste projecten. Onze projecten bestaan uit seriematige woningbouw, scholen, zorgcomplexen, kantoren en af en toe particuliere woningen. Iedereen is verschillend binnen ons team, we waarderen diversiteit en je mag jezelf zijn. Graag juist, want dat hou je het langste vol. Allemaal hebben we een passie voor vormgeving en architectuur. Maar ook voor hoe we de aarde bebouwen, want we vinden het belangrijk dat we de wereld zo goed mogelijk onderhouden en nalaten voor de volgende generaties. Dat zien we als onze verantwoording. We onderzoeken, analyseren, maar zijn ook echte aanpakkers. Mouwen opstropen en gaan. We luisteren naar elkaar, geven feedback en zijn kritisch daar waar het nodig is, want we gaan voor het beste en maximale resultaat. Maar altijd met respect voor elkaars mening en visie. En natuurlijk maken we ook plezier, trappen een lolletje, want het moet ook gewoon leuk en gezellig zijn.

Solliciteren
Spreekt dit je aan? En denk je bij die mensen van RoosRos Architecten ga ik me als een vis in het water voelen? Dan zijn we reuze benieuwd naar jou en jouw creatieve talenten. Stuur ons op een originele manier jouw motivatie; het lijkt ons geweldig leuk om te zien wat voor moois jij allemaal gemaakt hebt. Solliciteer via https://www.roosros.nl/atelier/vacatures/. Mocht je vragen hebben, dan mag je natuurlijk altijd eventjes bellen, we zijn bereikbaar op 0186-691580. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.