hero

Eindejaar 2021

Nieuws/24 December 2021

Aan het einde van 2021 willen wij onze collega’s, co-creators, opdrachtgevers en relaties hartelijk bedanken voor de mooie samenwerking het afgelopen jaar. Wij wensen u / jou van harte gezegende kerstdagen en een gezond en gelukkig 2022 toe.

Passie en plezier
Een jaar met mooie projecten en spannende uitdagingen. Als je terugblikt valt op met hoeveel passie we samen hebben gewerkt aan hoogwaardige architectuur en goed doordachte archi-techniek. De energie spat er van af… We hebben een prachtig vak! En daar zijn we trots op. Samen bouwen aan het beantwoorden van de vraag achter de vraag...

Professioneel en puur
RoosRos staat voor het beste speelveld. Wij gunnen ons team een toffe en gezonde werkomgeving met goede voorzieningen en een strakke organisatie. In ons RR-lab doen we onderzoek en ontwikkeling en in de RR-academie werken we aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde groei. RoosRos staat voor Respectvol Rentmeesterschap. We hebben een doel, een stip op de horizon; onze toekomstvisie RoosRos 2025. Wij zijn dankbaar voor de prachtige kansen die we het afgelopen jaar kregen. Kansen en projecten die bijdragen aan de verwezenlijking van deze visie. Gezond en toekomstgericht.

Persoonlijk
Het draait om mensen. We doen ons werk met, voor en door mensen. We doen het samen. Dat was de rode draad in 2021 en dat is ook de rode draad in 2022. Ieder met zijn of haar talenten. Ieder vanuit zijn of haar context. Architectuur heeft meerdere lagen en dimensies; geeft betekenis, heeft impact. Wij zijn heel dankbaar om met en voor u / jou te mogen werken. Om uw / jouw dromen waar te maken.

Gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2022!

Namens Andre, Anja, Anneloes, Anthony, Ard, Arianne, Arie-Willem, Auke, Austin, Bart, Berdina, Bertold, Chenna, Chico, Chi-Hang, Christiaan, Daan B, Daan F, Dave, Dirk-Jan, Elisabeth, Elmer, Erwin, Felipe, Frans, Gerardo, Gerhart, Hans, Harwin, Henk G, Henk W, Henri, Jaap, Jaco, Jan, Jan-Pieter, Jan-Willem, Jasper, Jeroen B, Jeroen M, Jeroen Si, Jeroen St, Jordy, Jos, Justin, Lars, Leander, Manuel, Marco, Margaretha, Marijn, Marilse, Marit, Mark, Marleen, Mart, Martijn, Martine, Mathijs, Matthijs, Maurien, Michel, Michiel, Nathalie, Nick, Nikki, Noortje, Pieteke, Pieter, Reinier, Richelle, Rob, Roel, Rogier, Ronald, Rudy, Sander, Sharon, Simon, Sjoerd, Stefan, Steffan, Teun, Thijs, Vera en Wilco.