hero

Benoeming architect-partners

Nieuws/02 February 2021

Passend bij de groei en ontwikkeling van RoosRos Architecten hebben wij Mark Boschman, Henk de Gelder, Simon Hanemaaijer en Martijn van Leeuwen benoemd tot architect-partner.

Gezond en toekomstgericht
RoosRos Architecten bestaat sinds 1953 en is gegroeid van eenmanszaak tot een full service architectenbureau met circa vijfenzestig medewerkers. Samen bouwen wij vanuit onze missie Respectvol Rentmeesterschap aan gebouwen die gezond en toekomstgericht zijn. Met ons team werken wij aan de realisatie van onze ambitieuze toekomstvisie RoosRos 2025 en denken wij na over een duurzame invulling van de rol van de architect in de toekomst.

Architect Partners
Passend bij de groei en ontwikkeling van RoosRos Architecten hebben wij besloten vier architecten te benoemen tot architect-partner.

Met trots delen wij u mee dat Mark Boschman, Henk de Gelder, Simon Hanemaaijer en Martijn van Leeuwen tot deze functie benoemd zijn. Zij hebben de afgelopen jaren bijgedragen aan de kwaliteit van onze projecten en het verdiepen van onze toekomstvisie.

Mark is vanaf 2005 werkzaam bij RoosRos en verstaat de kunst van het betekenisvol ondernemen. In zijn werk gaat hij altijd op zoek naar verbinding. Daarmee geeft Mark invulling aan het circulaire denken en weet hij dit op inspirerende wijze in te zetten voor de organisatie.

Henk heeft bijna twintig jaar RoosRos-ervaring. Hij denkt graag in kansen en krijgt enorm veel energie om samen met de opdrachtgever, vanaf de start van een project, ambities te vertalen en dromen waar te maken. Voortvarend, doelgericht en ondernemend.

Simon is vanaf 2003 betrokken bij RoosRos en heeft een grote bijdrage geleverd aan het vormen van de bureauvisie. Hij is al jaren het duurzaam geweten van het architectenbureau, kritisch én oplossingsgericht. Zijn werk kenmerkt zich door om-denken, waarbij hij betekenisvolle architectuur combineert met boerenverstand.

Martijn is vanaf 2005 betrokken bij RoosRos. Voor Martijn is zoeken naar kwaliteit het zoeken naar meer dan voldoen aan de gestelde eisen. Het streven om eenvoudige oplossingen te maken voor complexe ruimtelijke puzzels vraagt om andere denkrichtingen en nieuwe typologieën. Oplossingen die gevonden moeten worden daar waar gezondheid en architectuur samen kunnen gaan. Voor elke keuze is er een gezonde rede.  

Directieteam
Het directieteam heeft de dagelijkse leiding van het bureau : Sander Ros en Henri Zwerus als directeur - architect; Bertold van Burg en Jaap Orgers als directeur - teamleider en Anja Nobel-Ros als directeur - interne organisatie.

LAB projecten
Naast onze architectuuropdrachten werken wij aan een aantal verdiepende onderzoeken  die input leveren voor onze RoosRos Academie en ons RoosRos Lab. Een aantal van die projecten zijn ‘Verbinden!’, ‘Bio-beest’ en ‘Lucht!’. Zij dragen bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening en producten.

Deze projecten worden geleid door jonge talenten die hiermee de kans krijgen om zich breder dan alleen middels projecten te ontwikkelen en te specialiseren in het vak. Op onze site kunt u regelmatig updates lezen!

Graag bouwen wij – samen met u – ook in de toekomst aan hoogwaardige architectuur. Architectuur met een verhaal, vanuit een duidelijke visie. Gezond en toekomstgericht.