hero

Bedankt!

Nieuws/17 December 2020

Wat leek het mooi, wat was het veelbelovend… Een goed 2019 lag achter ons en een nog beter 2020 voor ons.
Niemand kon toen bevroeden dat de wereld in 2020 zou worden stilgezet. Figuurlijk, maar ook letterlijk…

Ander perspectief
Opeens stond alles in een ander perspectief. Wat zeker leek werd onzeker. Wat glanzend was, werd minder glanzend. Belangrijke dingen werden minder belangrijk. Wat zijn onze waarden, wat is echt van waarde?

Wij zijn dankbaar en trots op al onze collega’s die er met elkaar de schouders onder gezet hebben. Samen hebben wij hard gewerkt aan gezonde en toekomstgerichte architectuur. Ook bij tegenwind, ook in de nieuwe context. Van kantoortuin naar kantoorthuis…  

En onze opdrachtgevers en zakelijke relaties; wij zijn namens ons hele team heel blij met hun loyaliteit en de prachtige projecten waar we aan hebben mogen werken. Inspirerend, uitdagend en grensverleggend. In het eerste halfjaar van 2021 mogen we twee van die spannende projecten voor het eerst naar buiten brengen, houd onze mediakanalen in de gaten!

Met passie
We kijken dankbaar terug op het afgelopen jaar. We konden ondernemen, er kwamen kansen op ons pad. We hebben architectuur gemaakt, ontwerpen tot in de puntjes uitgewerkt. Projecten van betekenis zijn gerealiseerd en in gebruik genomen. Collega’s hebben zich ontwikkeld en we hebben onze visie verder verdiept.

Een aantal collega’s nam afscheid en nieuwe mensen werden welkom geheten. Prachtig om te zien hoe ieder vanuit zijn eigen talent met passie en plezier een bijdrage heeft geleverd aan Respectvol Rentmeesterschap.

Wij wensen al onze relaties van harte gezegende kerstdagen en een gezond 2021 toe.

Geschreven door Sander Ros

Film: Baan en Zonen