hero

Afsluiting RoosRos Challenge

Nieuws/02 July 2024

We zijn trots om te kunnen melden dat onze inzamelingsactie voor KWF Kankerbestrijding een groot succes is geweest. We hebben ons avontuur in de Franse Alpen afgesloten en zijn inmiddels weer veilig terug. De beklimming van de Aiguillette des Houches was een intensieve en emotionele ervaring, waarbij we als team tot het uiterste zijn gegaan.

Samen hebben we de top van deze prachtige berg bereikt en een indrukwekkend bedrag opgehaald voor het goede doel. Dankzij de inzet, vastberadenheid en steun van iedereen hebben we het prachtige bedrag van €42.500,- ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Ver boven de aanvankelijke ambitie.

Onvergetelijk
We zijn dankbaar voor de ongelooflijke teamspirit en de onvergetelijke momenten die we samen hebben gedeeld. Het uitzicht op de Mont Blanc en de voldoening van het bereiken van de top zal ons altijd bijblijven.

Onze actie begon met een ambitieus doel: zowel fysiek als financieel een verschil maken. Door samen te trainen, elkaar te motiveren en grenzen te verleggen, hebben we niet alleen onze persoonlijke doelen bereikt, maar ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de strijd tegen kanker. De voorbereiding op deze challenge heeft ons als team sterker gemaakt, en het uiteindelijke succes heeft onze verbondenheid en ons doel onderstreept.

Hartelijk bedankt!
Wij willen iedereen ontzettend bedanken die ons heeft gesteund, gesponsord en aangemoedigd. Zonder jullie hulp was dit nooit mogelijk geweest. Elke donatie, groot of klein, heeft bijgedragen aan het succes van deze actie en aan het belangrijke werk van KWF Kankerbestrijding. Nogmaals heel hartelijk dank!

Samen Sterk
Hoewel deze specifieke actie nu tot een einde is gekomen, blijven we ons – geheel in lijn met ons jaarplan 2024 – inzetten voor vitaliteit en gezondheid. Binnen ons team, in onze projecten en voor onze naaste.
Bouwen aan ‘toekomstgericht’ en ‘aantoonbaar gezond’.