hero

12,5 jarig jubileum Teun

/24 January 2024

Onlangs vierden we een bijzondere mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Teun de Vries! In een interview deelt Teun zijn persoonlijke ervaringen en reflecties op de afgelopen jaren als technisch ontwerper en BIM-specialist.

12,5 jaar is een mooie mijlpaal. Hoe voelt het voor jou?
Het voelt eigenlijk niet als zo'n lange tijd, totdat je terugkijkt op de familiefoto's en beseft hoeveel er is veranderd. Ik ben dankbaar voor de aanwezigheid van RoosRos gedurende al die jaren. Het voelt als meer dan een gewoon 8 tot 5 bedrijf, vooral door de kleine dingen door met name je collega's.

Groei en ontwikkeling
Bij RoosRos krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen, niet alleen als bouwkundige, maar ook als BIM-specialist. De afgelopen jaren heb ik verschillende applicaties en tools ontwikkeld, waarbij het grootste compliment is dat innovatie vaak onopgemerkt blijft. Het feit dat het natuurlijk, eenvoudig en effectief is, maakt het voor mij des te waardevoller. Verandering is een continu en wenselijk proces. Bij RoosRos kan ik mijn passie voor goed werkende, schaalbare en aanpasbare systemen volledig benutten.

Jubileumviering
Ik heb aan veel projecten gewerkt, vaak langdurige projecten in kleine teams. Tijdens mijn jubileum werd dit kort benadrukt en het hoogtepunt was een hilarisch filmpje dat mijn collega’s maakten (een traditie van RoosRos wanneer iemand 12,5 jaar in dienst is). Het was verrassend en herkenbaar, zowel op kantoor als thuis. Een klassieker in de reeks geslaagde filmpjes.

If it’s right, it will stay
Mijn eerste gesprek bij RoosRos was 12,5 jaar geleden tijdens een crisis in de sector. Helaas stond ik volledig vast in het verkeer waardoor ik het gesprek af moest zeggen, een absolute no go. Maar een vriendin uit Canada, die toen bij me was, zei: "If it's right, it will stay." Het waren geruststellende woorden die me altijd zijn bijgebleven. Soms moet iemand dat gewoon tegen je zeggen denk ik. Dus voor wie het wil horen, bij deze: “Wees niet bezorgd over de dag van morgen, want de dag van morgen zal voor zichzelf zorgen.”

12,5 jaar bij RoosRos. Dankbaarheid en verwondering overheersen.