hero

Word jij onze nieuwe projectmanager?

Nieuws/06 April 2021

Werken bij RoosRos is werken in een aangename werkomgeving. Met leuke collega’s in een professioneel, ambitieus team. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid staan hoog in ons vaandel. We investeren in onze mensen en onze organisatie. Hier is ruimte voor jouw passie! Binnen ons team, vestiging Oud-Beijerland, hebben we ruimte voor nieuw talent. Wij hebben per direct een vacature voor een ervaren projectmanager.

“RoosRos is een ambitieus familiebedrijf dat ruim 65 jaar geleden is opgericht. Vooral het feit dat veel werknemers hier al voor langere tijd werkzaam zijn maakt RoosRos tot een soort ‘familie’. Eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling, diversiteit en plezier in het werk staat centraal!"

Geen bouwpakket maar een takenpakket
‘Van planningen maken en een team aansturen tot vergaderingen en financiën. Als projectmanager ben je een spin in het web,’ vertelt projectmanager Matthijs van den Berg. ‘Het mooie aan mijn werk vind ik de eigen zelfstandigheid maar ook het directe contact met de eindgebruiker en het opbouwen van een relatie met de samenwerkingspartners. Het is echt mensen werk! Goede communicatie en intensieve samenwerking zijn daarbij cruciaal. RoosRos ontwerpt mét en vóór mensen’.

Michiel Verstraten – ‘Sinds 1 december 2020 ben ik werkzaam als projectmanager bij Roosros. In mijn zoektocht naar een nieuwe functie was ik al langer op zoek naar een baan die beter aansloot bij mijn eigen visie en ambitie; duurzame projecten realiseren die ingepast zijn in hun omgeving en waarbij architectuur en de beleving wel degelijk van belang zijn in het ontwerp. De omschrijving bij de vacature en de visie van het bedrijf vond ik goed aansluiten bij mijn eigen ambitie en dat is de reden geweest dat ik solliciteerde. Nu zit ik helemaal op mijn plek!

Mij mag je ’s nachts wakker maken voor de grootste uitdagingen en avonturen, jou ook? Er staat nog een nieuwe uitdaging bij ons open. Wie weet word jij wel mijn nieuwe collega?’

Bekijk hier de vacature!