hero

Welkom Eline en Hubert!

Nieuws/11 October 2023

Maak kennis met onze nieuwe projectmanager en architectonisch ontwerper! Benieuwd wie ze zijn en op welke manier ze het RoosRos team komen versterken? Ze stellen zich graag aan u voor.

Eline Hoogendijk, projectmanager
Mijn naam is Eline en ik ben recent gestart bij RoosRos als projectmanager. Na het afronden van mijn studie bouwtechnologie in Delft, ben ik bij EGM Architecten begonnen als technisch ontwerper en heb daar alle kneepjes van het vak geleerd. Door allround projectervaring op te doen in grote - en kleine projecten, kon ik doorgroeien naar de functie van projectleider.
Na 23 jaar bij het vertrouwde EGM te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, in een andere omgeving. Na een eerste kennismaking bij RoosRos was ik direct enthousiast.
Mijn eerste werkdag voelde aan als een warm bad, de introductie was tot in de puntjes geregeld, daar hou ik van. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij RoosRos mijn vaardigheden verder kan ontwikkelen en samen met de projectteams mooie resultaten kan behalen. Daarnaast hoop ik in mijn werk een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzamere samenleving wat perfect aansluit bij de visie van RoosRos.

Hubert Duijster, architectonisch ontwerper
Mijn naam is Hubert Duijster en ik mag bij RoosRos komen werken als architectonisch ontwerper. Ik heb mijn bachelor en master architectuur afgerond aan de Technische Universiteit in Eindhoven en zie ernaar uit om mijn ideeën en kennis eindelijk in de praktijk te brengen. Ik werk graag doelgericht, ben ambitieus en praktisch ingesteld.
Ooit heb ik 6 jaar geleden, voor ik aan mijn opleiding begon, een dagje mee mogen lopen bij RoosRos en deze dag heeft zo’n goede indruk achter gelaten dat ik erg blij ben om te kunnen zeggen dat mijn eerste studie-gerelateerde baan dan ook bij dit bureau mag zijn!
Ik hoop de komende jaren erg veel te leren over het vakgebied van mijn collega’s en door het volgen van de BEP. In de korte periode dat ik hier ben, word ik al erg enthousiast van de werksfeer en de aard van het werk op kantoor!