hero

Veranderen doen we samen

Nieuws/03 October 2018

Duurzaam ondernemen is inmiddels al een vaak gehoorde term, we doen er nog een schepje bovenop met circulair ondernemen. Dit betekent een nieuwe manier van werken. De nadruk ligt op het sluiten van kringlopen en het voorkomen van afval en verspilling. Hoe krijg je als ondernemer je grondstof terug na het gebruik van anderen. Hoe kan je iets ontwerpen waarbij de grondstoffen zonder verlies van kwaliteit opnieuw ingezet kunnen worden.

De PHI Factory helpt organisaties bij dit soort vraagstukken. Van strategie naar ambitie. Door middel van trainingen en inspiratiesessies. Daarnaast zijn ze nu bezig met een nieuwe tool om medewerkers in een organisatie te stimuleren om ook een bijdrage te leveren aan een circulaire economie. Hoe? Door op een interactieve manier mensen te betrekken door middel van een challenge tool. Er wordt een vraag gesteld met gelijk een actie daaraan gekoppeld. Zoals bijvoorbeeld je afval scheiden of iets minder vaak met de auto naar het werk.

Tijdens onze inspiratiesessie zal Yvette Watson een lezing geven over circulaire economie en wat dit betekent voor het heden en de toekomst.