hero

Projectmanager en Junior Architect

Nieuws/02 May 2023

De kolibrie is snel, behendig, heeft een enorm vliegvermogen en nauwelijks vijanden. Je kunt snel schakelen, weet de motivatie hoog te houden in het projectteam, want je moet het met elkaar doen.  Jij houdt overzicht en bewaakt de deadlines. In deze dynamische omgeving kom jij helemaal tot bloei.

De bever staat symbool voor een meester in vormgeven, samenwerking en harmonie en is een harde werker. Als junior architect vind je het fantastisch om je vast te bijten in de mooiste vraagstukken. Je bent een ware versterking voor de organisatie en met je frisse ideeën ben je echt van toegevoegde waarde voor het creatieve team van architecten.

 

Projectmanager (32-40 uur)
Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor de interne en externe aansturing van projecten. En natuurlijk lopen er tal van projecten tegelijk, maar daar draai jij je hand niet voor om. Deze stuur je aan van A tot Z. Je bewaakt de GROTIK aspecten en je bent bouwtechnisch onderlegd. Zoals de kolibrie met z’n hoge vleugelslagfrequenties in staat is om in de lucht op één plek te blijven, zich razendsnel om te keren en zelfs achterwaarts te vliegen. Zo begrijp jij de positie van de architect en speelt met jouw empathisch vermogen perfect in op de dynamiek tussen opdrachtgever, adviseur en de uitvoerende partij. Spreekt deze dynamiek je aan en wil je graag uitgedaagd worden? Dan kom je bij ons bureau helemaal tot bloei.

Junior Architect (32-40 uur)
Je bent ambitieus als Junior Architect en wilt graag uitgedaagd worden. Wanneer je tot de beste resultaten wilt komen is samenwerken cruciaal. Jij begrijpt dit als geen ander. We luisteren naar elkaars visie en jij hebt een duidelijke mening, maar je staat ook open voor de mening van je collega’s en met elkaar zorg je voor het hoogst haalbare binnen de projectopdracht. We graven en zoeken altijd naar de vraag achter de vraag. Zo dromen we samen en we doen het in co-creatie met elkaar. Ben jij net zo gepassioneerd als wij? Wil je ’t beste uit jezelf halen? Dan zou het zomaar kunnen dat we echt enthousiast worden van elkaar.

Ons bureau
RoosRos is een creatief architectenbureau in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam. Dagelijks werken we hier op een open en ongedwongen manier aan de mooiste projecten. Onze projecten bestaan uit seriematige woningbouw, scholen, zorgcomplexen, kantoren en af en toe particuliere woningen. Iedereen is verschillend binnen ons team, we waarderen diversiteit en je mag jezelf zijn. Graag juist, want dat hou je het langste vol. Allemaal hebben we een passie voor vormgeving en architectuur. Maar ook voor hoe we de aarde bebouwen, want we vinden het belangrijk dat we de wereld zo goed mogelijk onderhouden en nalaten voor de volgende generaties. Dat zien we als onze verantwoordelijkheid. We onderzoeken, analyseren, maar zijn ook echte aanpakkers. Mouwen opstropen en gaan. We luisteren naar elkaar, geven feedback en zijn kritisch daar waar het nodig is, want we gaan voor het beste en maximale resultaat. Maar altijd met respect voor elkaars mening en visie. En natuurlijk maken we ook plezier, trappen een lolletje, want het moet ook gewoon leuk en gezellig zijn.

Solliciteren
Spreekt dit je aan? En denk je bij die mensen van RoosRos Architecten ga ik me als een vis in het water voelen? Dan zijn we reuze benieuwd naar jou en jouw projectmanagement talenten. Stuur ons jouw motivatie en vertel ons waarom jij helemaal in je element bent als projectmanager. Solliciteer via onze website. Mocht je vragen hebben, dan mag je natuurlijk altijd even bellen, we zijn bereikbaar op 0186-691580.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.