hero

Powertrip Hvar

Nieuws/29 June 2022

Met het hele kantoor naar Hvar. Vorige week gingen we met ons team naar het idyllische eiland voor de Kroatische kust. Mooie baaien met verscholen stranden, prachtige natuur met geurende lavendelvelden en schilderachtige dorpjes. De driedaagse trip stond in het teken van ontspanning, actie en plezier. Het was dé gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen!

Na aankomst in Split brachten speedboten ons over zee naar de Pakleni Islands om daar onder de palmbomen te dineren. Vervolgens gingen we richting het eiland Hvar, waar we de rest van de dagen verbleven in een ‘eigen’ hotel.

Op verschillende manieren hebben we het eiland en de omgeving verkend. In felgekleurde VW-kevers in colonne over het eiland van dorp naar dorp of juist flanerend over de boulevards. Sommige collega’s trokken de heuvels in op e-mountainbikes over spannende kiezelpaden. Andere groepen zochten juist het water op en ging zwemmen, kajakken en snorkelen. En er waren collega’s die kozen voor een culturele stadswandeling door Hvar met een fantastische wijnproeverij. Op de terugreis hebben we de stad Split bezocht.

Jolanda van der Have, facilitair medewerker: “Sinds kort mag ik het team van RoosRos versterken. Door deze trip heb ik mijn collega’s in een korte tijd goed leren kennen. Naast de unieke ervaring samen, was deze trip voor grote waarde voor mij.”

Jaco Hofland, technisch ontwerper: “ Het was goed warm, maar met de e-mountainbikes en een gezellige groep collega’s ging we als een speer over het eiland heen!”

Vera Awadis, architect: “Kajakken naar de onderwaterwereld van Hvar om daar snorkelend de visjes te zien zwemmen, dat was geweldig!”

Sjoerd Borsje, projectcoördinator: “De stadswandeling was een leerzame en verdiepende tocht door de straatjes van Hvar, met informatie tot aan buiten de stadsgrenzen.”

Sander Ros, directie: “Ik ben enorm trots op en dankbaar voor dit team; ook tijdens de Powertrip stonden we voor elkaar klaar en waren we een (h)echte vriendengroep.”

Tijdens de Powertrip hebben we met elkaar het 12,5 jarig jubileum gevierd van onze ICT-er Marijn Barendregt.

Marijn vertelt: "12,5 jaar in dienst bij RoosRos werd op de fantastische plek Hvar gevierd met een mooie presentatie, luid applaus en een waanzinnig filmpje. Dat was puur genieten!"

De Powertrip maakt deel uit van onze RoosRos Academie. We organiseren initiatieven om te inspireren, te leren en te blijven ontwikkelen. Wil je de volgende keer ook mee als RoosRos’er op onze Powertrip? Dat kan, bekijk hier onze vacatures!