hero

Open Coffee

Nieuws/19 December 2023

Op 23 november mochten wij gastheer zijn van een inspirerende Open Coffee, georganiseerd door HW Linked. Deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst brengt ondernemers, bestuurders en managers uit zowel de Hoeksche Waard als daarbuiten samen voor een ochtend vol interessante ontmoetingen en pitches.

De bijeenkomst startte met een warme inloop en informeel netwerken. Steven Corijn van HW Linked opende de bijeenkomst, gevolgd door enkele boeiende pitches van partners en vrienden van HW Linked. Dit bood een inkijkje in de diverse bedrijven en initiatieven binnen het netwerk. De ochtend werd verrijkt met heerlijke koffie van Hoeksche Branders.

Tijdens de Open Coffee kregen de bezoekers de gelegenheid om ons kantoor te verkennen door middel van rondleidingen, waarin zij een kijkje achter de schermen konden nemen en meer te weten kwamen over onze architectuur-werkzaamheden.

Sander Ros – onze directeur – hield een inspirerende speech over de toekomst van het architectenvak. Met een blik op het verleden en de toekomst nam hij ons mee in de evolutie van de architectuur. Sander deelde zijn visie op hoe de rol van de architect de afgelopen 50 jaar is veranderd en wierp een interessante blik op de komende 50 jaar. De architect van nu bestaat dan niet meer!

De betrokkenheid van de aanwezigen en de levendige interacties maakten deze Open Coffee tot een geslaagde en waardevolle bijeenkomst.