hero

Nieuwe Medewerkers

Nieuws/03 November 2022

Welkom bij RoosRos Goes

De afgelopen tijd hebben wij bij RoosRos Goes twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Benieuwd wie ze zijn? Zij stellen zich graag aan u voor.

Mitch

Mijn naam is Mitch Matthijsse en ik ben 23 jaar. Ik ben dit jaar gestart op het Avans in Tilburg, hier volg ik de duale opleiding Bouwkunde. Ik werk sinds 1 september als Technisch Ontwerper voor RoosRos in de mooie Watertoren te Goes. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kreeg ik meteen een fijne indruk van de werkzaamheden en werksfeer. Er zijn veel groeimogelijkheden wat er voor zorgt dat ik enthousiast word en het beste uit mezelf naar boven wil halen. Ik heb al met verschillende projecten te maken gekregen waarbij ik veel vrijheid krijg om daar zelfstandig mee aan de slag te gaan. Ik ga een hele leuke en leerzame tijd tegemoet bij RoosRos.

 

Janique

In februari ben ik begonnen met mijn eindstage van het MBO bij RoosRos in de watertoren te Goes. Ik voelde mij toen gelijk thuis en heb erg veel geleerd in het half jaar dat ik stage liep. Zo heb ik bijvoorbeeld leren tekenen in Revit. Nadat ik mijn MBO diploma bouwkunde gehaald heb, ben ik bij RoosRos blijven werken. Na de zomervakantie ben ik begonnen met de opleiding HBO bouwkunde duaal bij Avans. Dit betekent dat ik drie dagen in de week werkzaam ben als Technisch Ontwerper bij RoosRos, wat ik erg leuk en leerzaam vindt!