hero

Nieuwe gezichten bij RoosRos!

Nieuws/16 February 2021

Maak kennis met onze nieuwe aanwinsten! Afgelopen week heeft RoosRos zeven nieuwe collega's mogen verwelkomen. Benieuwd wie ze zijn en wat ze doen? Ze stellen zich graag even voor:

Even voorstellen: Jurgen Visser (technisch ontwerper)
“Hoi, ik ben Jurgen en per 1 februari in dienst bij RoosRos als technisch ontwerper. Ik ben 24 jaar, kom uit Dordrecht en volg de deeltijd studie Integraal Bouwmanagement aan Hogeschool Rotterdam. In twee jaar kom ik zo meer te weten over o.a. bouwkunde, BIM en projectmanagement. Door bij RoosRos te werken naast mijn studie kan ik theorie en praktijk goed combineren.
Ambitie, plezier en verbondenheid; deze woorden omschrijven mijn ervaringen van de eerste weken binnen RoosRos. Wat dat betreft sluit de sfeer goed aan bij de visie, missie en strategie RR2025. Op technisch vlak kan, wil en ben ik mezelf aan het ontwikkelen; om zo ook daarin mijn bijdrage te kunnen leveren aan de visie RR2025.  
Naast werk en studie probeer ik regelmatig te sporten/bewegen en wil ik het liefst de hele wereld zien .Verder ben ik altijd in voor een geintje, een goede kop koffie en een serieus gesprek. Wie weet tot snel!”

Even voorstellen: Manuel Magnaguagno (architect)
“Hi, my name is Manuel Magnaguagno, an Italian professional with a lot of experience at various organizations as an Architect. I happily live in Rotterdam since 2017, after graduating in Architecture in Venice. I worked on several international high-profile projects located mainly in The Netherlands and Germany, covering different design phases.

I believe in a social, innovative, realistic, and inspiring architecture, to create a smart and pleasant life. I strongly believe that Architecture is central to the transition to a more resilient and resource-efficient built environment. The ambitions and visions of RoosRos regarding the sustainability approach and research to make healthy buildings appeals to me enormously. I just started at this office, but I am already working on interesting projects that I will be proud of. It feels good to be part of this enthusiastic team!”

Even voorstellen: Jasper Huijsman (stagiair)
"Hoi! Ik ben Jasper. Ik ben aan het einde beland van mijn HBO bouwkunde opleiding en ben begonnen met afstuderen bij RoosRos. Ik ben gefascineerd door de ontwikkelingen naar een duurzame gebouwde omgeving en de rol die RoosRos hierbij speelt. Ik hoop dat ik door mijn afstudeeronderzoek op het gebied van biobased bouwen hier een bijdrage aan kan leveren en ben blij dat RoosRos mij deze kans heeft gegeven.”

Even voorstellen: Pieter van der Bas (stagiair)
"Ik ben Pieter van der Bas en vanaf deze week werkzaam bij RoosRos als stagiair BIM-modelleur. Ik hoop veel te leren over de wereld van BIM en de koppeling met de visie van RR2025. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan deze visie door mee te denken met de verschillende uitdagingen die langs zullen komen om de visie vanuit RoosRos te behalen."

Even voorstellen: Bart Kroneman (stagiair)
“Hoi, ik ben Bart en ik ben vierdejaars hbo Bouwkunde student aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ga bij RoosRos afstuderen op het gebied van automatisering binnen BIM, dus met name de workflow verslimmen met behulp van diverse tools met oog op innovatie en de toekomst. Verder houd ik van 3D tekenen, programmeren, ben ik graag op stap om de natuur te fotograferen en houd ik ervan om te sporten: fietsen, voetballen of hardlopen. Ik hoop mijn studie bij RoosRos te kunnen afronden en RoosRos verder te helpen met mijn onderzoek!”

Even voorstellen: Lois Seip (stagiair)
“Hoi iedereen, mijn naam is Loïs Seip en ik loop stage bij RoosRos als interieur ontwerpster. Ik doe de opleiding interieuradviseur op het Hout en Meubileringscollege en ik zit nu in mijn tweede jaar. Ik weet zeker dat ik heel veel kan leren bij RoosRos. Ik kijk er naar uit!”

Even voorstellen: Elise Bos (stagiair)
“Hoi! Ik ben Elise, een 3e jaars Bouwkunde student aan de TU Delft. Het komende half jaar mag ik als stagiaire aan de slag bij RoosRos. Ik kijk er ontzettend naar uit om te zien hoe RoosRos hun duurzame en gezonde visie in de praktijk brengt en met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid hoop ik hieraan ook mijn eigen steentje te kunnen bijdragen!”

Welkom Jurgen, Manuel, Jasper, Pieter, Bart, Lois en Elise! Veel succes en plezier in jullie nieuwe rol bij RoosRos.