hero

Klaar voor de toekomst... RR2025

Verhalen/19 December 2019

RoosRos architecten heeft het afgelopen jaar haar toekomstvisie RR2025 opgesteld. Deze visie bepaalt de koers van het bureau voor de komende vijf jaar.

Vanuit de missie Respectvol Rentmeesterschap is nagedacht over een aantal ambitieuze doelen. Directeur Sander Ros: “RR2025 is een strategisch stuk dat in co-creatie tot stand is gekomen. We hebben input gehaald bij een aantal opdrachtgevers, bij adviseurs, de BNA en vooral ook bij onze collega’s. Samen met het strategisch team heeft het directieteam de doelen geformuleerd op het gebied van architectuur, de organisatie en mensen, ontwikkeling en innovatie. Steven Bouwens van Visueel Vergaderen heeft deze weergegeven in een inspirerend getekend verslag.”

In 2020 zal RoosRos ieder kwartaal een blog schrijven over één van de RR2025 doelen: RoosRos maakt het 'los-maak-baar', RoosRos maakt het 'aantoonbaar gezond', RoosRos maakt 'verbinding', RoosRos ‘het beste speelveld’. Daarnaast zullen de thema’s verdiept worden in onze RR-Academie ‘RoosRos maakt wijs’ en ons RR-lab ‘RoosRos verdiept’.

In 2015 hebben wij onze visie voor 2020 opgesteld. De doelen die daarin gesteld zijn hebben we inmiddels voor 90% gehaald. Sander Ros: “Het is heel mooi om te zien dat een ‘stip op de horizon’ helpt bij het maken van strategische keuzes. De focus op samenwerking, innovatie en duurzaam bouwen heeft bijgedragen aan de huidige positionering van ons bureau. Een aantal wens-quotes zijn letterlijk uitgekomen: “RoosRos is een bruisende tent”, “De E van emotie is verweven in het dagelijks werk”, “Duurzaam ontwerp is vanzelfsprekend binnen RoosRos”. Ik verwacht dat de visie RR2025 ons nog verder gaat helpen bij het realiseren van goede en hoogwaardige architectuur.”