hero

Cheque Hospice Hoeksche Waard

Nieuws/24 October 2023

Begin september vierden we samen met medewerkers, relaties en zakelijke partners ons 70-jarig jubileum. Ter gelegenheid van deze mijlpaal hebben wij van diverse relaties een mooie bijdrage ontvangen voor de Hospice Hoeksche Waard. Hartelijk dank daarvoor!

De medewerkers van RoosRos hebben er met elkaar voor gekozen het lokale Hospice Hoeksche Waard te ondersteunen. De giften en bijdrages die we ontvingen, opgehoogd met een eigen bijdrage van RoosRos, hebben geleid tot een mooi bedrag van € 7.500,-. Op maandag 23 oktober hebben wij de cheque overhandigd aan directeur Miek van den Boogaard en vrijwilliger Willy de Vrijer van het hospice.

Sander Ros sprak tijdens de lunch over de relatie die RoosRos heeft met het hospice en de beslissing van de collega’s om Hospice Hoeksche Waard te steunen. "Het bereiken van ons 70-jarig bestaan is een mijlpaal waar we trots op zijn, en we wilden daarbij ook iets terug geven aan de gemeenschap. Hospice Hoeksche Waard biedt ongelooflijk waardevolle diensten en ondersteuning aan mensen aan het eind van hun levensfase. We zijn blij dat we hun bijzondere werk mogen ondersteunen."

Hospice Hoeksche Waard is een plek van warmte en zorg voor mensen in hun laatste levensfase en hun dierbaren. Het hospice staat bekend om de professionele en empathische zorg die het verleent aan zowel patiënten als hun families. Het geweldige werk dat ze doen, verdient steun en erkenning. Namens Hospice Hoeksche Waard bedankte directeur Miek van den Boogaard RoosRos Architecten voor de bijdrage. "Deze schenking zal een positieve impact hebben op de zorg die we kunnen bieden aan patiënten en hun families," zei ze. "Het is dankzij partners zoals RoosRos Architecten dat we onze missie kunnen voortzetten."