hero

Boostdag #1 2023

Nieuws/16 May 2023

Samen leren, samen groeien. Op 12 mei hadden we met ons team weer een boostdag. Architectuur, inspiratie, passie, plezier en een toffe club vormden de ingrediënten voor een mooie dag!

Goud
Als onderdeel van onze RoosRos Academie hebben we ons laten inspireren door een bevlogen training van oud-hockeycoach Marc Lammers. Van goed naar goud.
Collega Sharon de Vos: “Met elkaar zijn we op zoek gegaan naar onze strafcorner. Waarin excelleert RoosRos? Wat is mijn eigen bijdrage aan het team en waar ben ik goed in? Hoe kunnen we nog verder groeien? Mooie bouwstenen voor een inhoudelijk vervolg in onze academie.”
Collega Jeroen Beerens: "De energieke training van Marc leerde ons om te denken. Ontwikkel mee met de nieuwe generatie(s). Wat zijn onze kernkwaliteiten en hoe kun je jezelf verbeteren van een 8 naar een 10."

Port Park Pernis
NeeleVat Logistics was onze gastheer. Een prachtige locatie in de havens van Rotterdam. Jan-Willem de Jong en Henk de Gelder leidden ons met terechte trots rond door het enorme DC en het grootse kantoorgebouw Port Park Pernis. Licht, lucht, uitzicht en een schitterende detaillering! 
Collega Teun de Vries: “Tof om met de hele groep het eindresultaat te zien van een lang, intensief proces. En als je dan door de gebruikers warm welkom geheten wordt, weet je zeker dat de nieuwbouw een succes is. Natuurlijk zijn er leerpunten, dat is goed en mag. Maar NeeleVat heeft een prachtig ruim gebouw. Hoge ruimtes. Uniek uitzicht op de haven. En in het interieur knipogen naar een hele lange historie. Al met al een heel eigenzinnig gebouw.”

Stadshaven Brouwerij Rotterdam
De eerste boostdag van 2023 werd afgesloten met een bezoek aan de TP4 en TP6 loodsen in Rotterdam. Ook een RoosRos-project. Collega Austin Schulte Fischedick vertelde hoe de historie van de fruitloodsen inspiratie gaf voor de huidige transformatie van het project. Een bruisende plek waar vooral de creatieve maak-industrie een plek gevonden heeft. In de voormalige fruitloodsen bevindt zich nu de Stadshaven Brouwerij Rotterdam. De perfecte plek voor een borrel en walking dinner.
Collega Jeroen Maliepaard: “Mooi om te zien hoe dit pand nieuw leven is ingeblazen. Een mooie en inspirerende plek voor de derde helft waar we op een ontspannen manier de 'wedstrijd' nog eens na konden bespreken.”