hero

Aan het woord

/14 March 2023

Maak kennis met onze nieuwe aanwinsten! In de afgelopen week heeft RoosRos vier stagiairs mogen verwelkomen. Benieuwd wie ze zijn en op welke manier ze het RoosRos team komen versterken? Ze stellen zich graag aan u voor.

Kirmina
Hoi, ik ben Kirmina en ik ben stagiair bouwkunde bij RoosRos. Via de studievereniging kwam ik op de site van RoosRos terecht en zag ik dat er een vacature open stond. Ik heb net mijn bachelor bouwkunde aan de TU Delft gehaald. Na deze zomer hoop ik verder te gaan met een studie Architectuur. Ik heb nog niet veel ervaringen bij RoosRos, maar de ervaringen die ik heb zijn erg positief. Veel verschillende opdrachten en dus zoveel mogelijk ervaringen opdoen in de praktijk! Ook het samenwerken is echt een pluspunt binnen RoosRos. Ik weet zeker dat ik tot juli 2023 een fijne tijd zal hebben binnen RoosRos.

Max Lokker
Hoi, mijn naam is Max en momenteel zit ik in mijn afstudeerperiode. Dat betekent dat ik hier tot de zomervakantie stage loop, een half jaar dus. Ik ben bij RoosRos terecht gekomen vanwege hun inspirerende visie die gericht is op duurzame plannen voor de toekomst. Daar wil ik graag meer over leren tijdens mijn stage! Ik doe momenteel de opleiding bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben hier nu drie weken en mijn ervaringen zijn heel positief. Ik ben goed ontvangen en heb het erg naar mijn zin bij RoosRos!

Max Obbink
Mijn naam is Max Obbink. Als architectonisch stagiair doe ik bij RoosRos stage om mij te oriënteren in het vakgebied. Ik heb mijn studie bouwkunde aan de TU Delft afgerond en wil volgend jaar beginnen aan de master architectuur. Nadat ik de site van RoosRos had bekeken, had ik een erg goed beeld gekregen van het bedrijf. Dit maakte dat RoosRos voor mij dé plek was om te solliciteren naar een stageplaats. Omdat ik hier pas ben begonnen kan ik nog niet heel veel zeggen over mijn ervaring bij RoosRos, maar ik kan zeker zeggen dat de verwachtingen die ik had tot nu toe kloppen met de realiteit.

Thijs
Ik ben Thijs, en tot de zomer ben ik werkzaam bij RoosRos als stagiair ontwerper. Ik heb mijn studie bouwkunde aan de TU Delft afgerond en wil volgend jaar beginnen aan de master architectuur. Wat mij aanspreekt binnen RoosRos is dat er naast het traditionele ontwerpen ook wordt gezocht naar andere technieken en mogelijkheden, zoals het gebruik van VR (virtual Reality). Tot nu toe ervaar ik het werken bij RoosRos als erg positief: Er heerst een goede sfeer, ik kan mijn ei kwijt en zit hier op mijn plek.

Welkom Kirmina, Max, Max en Thijs! Veel plezier in jullie nieuwe rol bij RoosRos.