hero

12,5-jarig jubileum Jan Fix

/11 January 2024

Tijdens de eindejaarsborrel in december hebben we samen stilgestaan bij een bijzondere mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Jan Fix. Jan blikt terug op zijn jaren als financieel medewerker bij RoosRos. In dit interview deelt hij zijn ervaringen, herinneringen en kijkt hij vol enthousiasme naar de toekomst.

De start van het RoosRos avontuur
Jan herinnert zich nog goed hoe het allemaal begon. "Via mijn neef hoorde ik over de vacature voor financieel medewerker bij RoosRos. Zo begon mijn avontuur hier, en ik ben ontzettend blij dat ik onderdeel mag zijn van dit mooie bedrijf."

Teamspirit en bijzondere herinneringen
"RoosRos is echt een club met een fantastisch team," zegt Jan met een glimlach. "Ik kan me nog een dag herinneren dat we met een deel van het team ons POP-gesprek hadden in Rotterdam, bij de Fenix Food Factory aan het water. Buiten, in het zonnetje, met hapjes en drankjes. Een mooi moment om op terug te kijken!" Jan deelt ook zijn waardering voor de gezellige uitjes met de Interne Organisatie en kijkt positief terug op de coaching van Peter van Eeuwijk en de vijfdaagse NLP-training van Robin Stevens. Deze trainingen hebben bijgedragen aan zijn persoonlijke en professionele groei.

Onvergetelijke reizen en inspirerende momenten
Het interview neemt een reis door de herinneringen aan stedentrips naar o.a. Valencia en Porto. "In Valencia hebben we samen met collega’s de prachtige architectuur van Calatrava bewonderd," zegt Jan. "En ik herinner me nog goed de stedentrip naar Porto, waar we genoten van het leven op mooie zonnige locaties.” Jan deelt ook zijn ervaringen bij de controllercongressen, waar gastspreker Paul de Blot, hoogleraar Business en Spiritualiteit, een blijvende indruk maakte. "Hij benadrukte dat het leven uiteindelijk draait om een warme handdruk. Het draait niet alleen om cijfers maar om de mensen erachter.”

De toekomst bij RoosRos
Op de vraag naar de toekomst antwoord Jan: "Wat de toekomst gaat brengen, weet ik niet. Maar ik weet wel dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Mijn drive is om de financiële processen van RoosRos soepel te laten verlopen."

Jan sluit het interview af met een dankwoord: "Nogmaals, iedereen bedankt voor de afgelopen 12,5 jaar!” Het is duidelijk dat Jan niet alleen terugkijkt op een periode van dienst, maar op een reis vol waardevolle herinneringen en inspirerende momenten bij RoosRos. Een reis die in 2024 naar de top van Slovenië zal gaan.