hero

Vakantie

Nieuws/01 June 2021

De komende weken is een groot deel van ons team met vakantie. Een goed boek in plaats van een BIM-model; het strand in plaats van onze thuiswerkplek. Volop inspiratie opdoen om met nieuwe energie en creativiteit medio augustus terug te keren naar kantoor. Met een aantal van onze collega’s kijken we alvast vooruit. Welke uitdagingen liggen op hen te wachten na de vakantie?

Maurien Plug is technisch ontwerper bij RoosRos. Na een druk jaar waarin hij afstudeerde en werkte bij RoosRos kijkt hij uit naar de zomer. “De zomervakantie ga ik gebruiken om te ontspannen na een hectisch jaar. Zo kan ik na de vakantie met volle focus aan de slag met de definitieve plattegronden van een gebiedsontwikkeling met onder meer 100 woningen. Zodra de plattegronden definitief zijn staat ons verhaal en dragen we het plan over aan de aannemer. Ik kijk uit naar het moment dat toekomstige bewoners zich kunnen inschrijven voor de woningen.”

“Na de vakantie ga ik verder aan de slag met het project Spuifront in Oud-Beijerland. Een groot en gaaf project waar ik samen met Elmer, Henk, Jaap en Sander aan werk. Na de vakantie starten we met alle voorbereidingen voor de bouw. De fase uitvoeringsgereed gaat dan beginnen en daar kijk ik erg naar uit” aldus Sjoerd Borsje, projectmanager bij RoosRos.

Chenna Tabeling is architectonisch ontwerper bij RoosRos en werkt aan verschillende projecten. “Het ene project zit nog in de ontwerpfase en het andere project gaat richting de definitieve fase. Juist die afwisseling maakt het werk zo leuk.” Een project waar ze na de vakantie met veel plezier aan verder werkt is een ontwikkeling van studentenwoningen. “Voor dit project ben ik bezig met het ontwerpen van een prachtig paviljoen wat als hart tussen de gebouwen ligt. Ik kijk ernaar uit om samen met ons sterke en gezellige team verder te werken aan dit project.”