hero

Nieuwe collega's bij RoosRos

Nieuws/14 September 2021

Maak kennis met onze nieuwe aanwinsten! In de afgelopen weken heeft RoosRos drie nieuwe collega's mogen verwelkomen en zijn er vijf stagiairs begonnen. Benieuwd wie ze zijn en op welke manier ze het RoosRos team komen versterken? Ze stellen zich graag aan u voor.

Chico Leufkens, Architect
”Mijn naam is Chico en ik ben sinds augustus werkzaam bij RoosRos als architect. Direct na mijn studie heb ik mij ontwikkeld tot architect bij RoosRos. Vervolgens heb ik een slordige 30 jaar carrière gemaakt bij EGM architecten, waar ik ben uitgegroeid tot senior projectarchitect. In die hoedanigheid keer ik nu terug op het oude nest. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s aan de slag te gaan met uitdagende, uiteenlopende opgaves, waarbij ik mijn kennis en ervaring kan delen met de jongere generatie. Ik wil vooral verbinden door gebouwen te laten aarden vanuit samenwerking in het project.”  

Gerardo van Meerkerk, Technisch ontwerper
“Mijn naam is Gerardo en ik werk sinds 1 juni 2021 als technisch ontwerper bij RoosRos. RoosRos heeft oog voor de volgende generatie en zet zich in voor duurzamere gebouwen. Binnen de organisatie hoop ik mijzelf verder te kunnen ontwikkelen op bouwkundig en technisch vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Naast mijn functie binnen RoosRos volg ik de opleiding HBO-bouwkunde. In de zomer van 2022 hoop ik deze af te ronden. In het verleden heb ik ervaring opgedaan in de praktijk als timmerman, uitvoerder en werkvoorbereider. De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan ga ik nu inzetten binnen RoosRos.”

Jasper Sterrenburg, Technisch ontwerper 
Ik ben Jasper en maak sinds augustus deel uit van het RoosRos team. Afgelopen jaar heb ik mijn studie HBO Bouwkunde afgrond. In februari hoop ik te beginnen aan de TU Delft. In dit overbruggende halve jaar versterk ik bij RoosRos het team en combineer ik dit met een dag praktijk op de bouwplaats. Zo hoop ik, met een leuke combinatie tussen theorie en praktijk, een goede voorbereiding te hebben op mijn toekomstige studie. Ik heb RoosRos tijdens mijn twee voorgaande stages leren kennen als een leerzaam bureau met een enthousiast team en een vooruitstrevende blik naar de toekomst. Ik ben dan ook blij om weer deel uit te maken van het team.”

Daan Brienen, stagiair Technisch ontwerper 
“Ik ben Daan en ik kom stage lopen bij RoosRos als Technisch ontwerper. Ik ben nu derdejaars student Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. In mijn stageperiode ga ik mezelf zoveel mogelijk verdiepen in het BIM-modelleren en in het maken van details. Op dit gebied kan ik nog veel leren, dus ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mijzelf bij RoosRos te ontwikkelen. Ik kijk heel erg naar uit naar de komende leervolle maanden!”

Gerhart van Driel, stagiair Technisch ontwerper
“Mijn naam is Gerhart van Driel en ik loop stage bij RoosRos. Ik volg de opleiding HBO Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment ben ik derdejaars student. In de aankomende 6 maanden help ik met verschillende projecten mee en doe ik onderzoek. Hierbij richt ik me op het technisch uitwerken van een ontwerp met BIM. Ik hoop bij RoosRos veel ervaring op te doen en wil met mijn onderzoek iets teruggeven aan RoosRos. Hoewel ik nog maar net gestart ben, ben ik trots om onderdeel te zijn van dit fantastische team!”

Justin Roest, stagiair Technisch ontwerper
“Ik ben Justin en ik kom het komende half jaar afstuderen bij RoosRos. Ik ben 19 jaar en zit in het laatste jaar van mijn MBO 4 opleiding Bouwkunde. Het is de bedoeling dat ik in de aankomende 6 maanden kennis maak met het architectonisch vakgebied, waarna mijn examens beginnen. Omdat ik al enige ervaring heb met de praktische kant van bouwkunde, is mijn functie ‘Technisch ontwerper’. Ik heb heel veel zin in mijn periode bij RoosRos, omdat ik van uitdagingen houd en graag meedenk over het oplossen van technische knelpunten.”

Marilse Nouws, stagiair Architectonisch ontwerper 
”Ik ben Marilse en momenteel tweedejaars masterstudent Building Technology aan de TU Delft. Voordat ik aan afstuderen wilde beginnen, had ik nog behoefte aan een uitstapje. Vandaar dat ik het komende half jaar te vinden ben als stagiair bij RoosRos. Hier hoop ik veel kennis op te doen van verschillende aspecten uit dit mooie vakgebied en natuurlijk een mooie tijd te beleven samen met alle leuke collega’s. Ik kijk dan ook erg uit naar mijn tijd hier bij RoosRos!”

Thijs Reitsma, stagiair Architectonisch ontwerper 
“Ik ben Thijs, één van de stagiairs die komend half jaar mee mag draaien bij RoosRos. Ik heb afgelopen jaar mijn eerste jaar master Architecture aan de TU Delft afgerond, Komend jaar gebruik ik (voordat ik af ga studeren) nog even om full-time toffe ervaringen op te doen, enorm veel nieuws te leren en het mooie vakgebied van binnen en van buiten te leren kennen. Ik word enthousiast van het ontwerpen van complexe projecten waar enorm veel bij komt kijken, zowel op het gebied van architectuur en techniek als duurzaamheid en de relatie met de gebruiker. RoosRos sluit goed aan bij mijn interesses en ik heb dan ook heel veel zin om komend jaar onderdeel te zijn van een mooi team en mijn steentje bij te dragen aan een mooie gebouwde omgeving!

 

Welkom Chico, Daan, Gerhart, Jasper, Justin, Marilse en Thijs! Veel succes en plezier in jullie nieuwe rol bij RoosRos.

Ook zin om bij RoosRos te komen werken? Bekijk dan onze vacatures!